Steun ons  

Word vriend

Zonder jouw steun kan Naar buiten! niet bestaan. Word daarom vriend van Naar
buiten! en lid van onze Vriendenclub.

 •  Al voor € 25 per jaar ben je vriend van Naar buiten!. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief.
 •  Voor € 50 per jaar word je onze boezemvriend. Behalve de nieuwsbrief krijg je dan ook een uitnodiging voor jaarlijkse Vriendendag tijdens de Leidse Hooidagen.
 • Je kunt ook onze hartsvriend worden. Dan ondersteun je ons met € 100 per jaar en kun je 1 x per jaar gratis lunchen bij Theehuis ‘De tuin van de smid’, ter waarde van € 12,50. Natuurlijk word je ook uitgenodigd voor de Vriendendag.

Word u ook vriend van Naar buiten!?

Als je hieronder het formulier invult en verstuurt, wordt het bedrag jaarlijks van je bankrekening afgeschreven. Uiteraard hanteren wij de regels volgens de AVG en gaan zorgvuldig met je gegevens om. Deze worden alleen voor de administratie van Naar buiten! gebruikt.
Je kunt ons ook steunen met belastingvoordeel, we hebben namelijk een ANBI status. Daarvoor moet je een schenkingsovereenkomst invullen en tekenen. Meer informatie vind je hieronder.

  Schenk periodiek of met belastingvoordeel

  Naar buiten! is gebaat bij jouw langdurige steun. Tegenwoordig is het heel makkelijk om hier extra belastingvoordeel uit te halen.

  Als je een bedrag vastlegt in een schenkingsovereenkomst voor minimaal 5 jaar kan je je gift volledig aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit houdt in dat je meer kan schenken, maar hetzelfde blijft betalen. En dat er dus meer projecten door Naar buiten! gerealiseerd kunnen worden met dezelfde gift.

  Hoe regel ik dit? 

  Sinds 1 januari 2014 is tussenkomst van de notaris niet meer nodig. Je kan eenvoudig de schenkingsovereenkomst downloaden, invullen, ondertekenen en naar ons opsturen. Wij sturen een kopie terug voorzien van het transactienummer en RSIN-nummer dat je nodig hebt bij je belastingaangifte. Vanwege de administratieve werkzaamheden aan onze kant verzoeken we je een minimaal bedrag van €75 per jaar aan te houden.

  Rekenvoorbeeld

  Je bent jonger dan 65 jaar en hebt een jaarlijks inkomen tussen €17.000 en €31.000. Je wilt €200 per jaar aan Naar buiten! schenken en besluit dit per schenkingsovereenkomst te doen. Het resultaat: jouw netto €200 betekent €336 voor Naar buiten!!

  Reken via de schenkcalculator uit welk voordeel jij kunt behalen
  Download het formulier voor een schenkingsovereenkomst.

  Wat je nog moet weten:

  • De periodieke gift aan Naar buiten! is aftrekbaar omdat Naar buiten! de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status van de Belastingdienst heeft.

  • De schenkingovereenkomst loopt voor een periode van minimaal 5 jaar, maar liever nog langer. Na 5 jaar kan je per jaar opzeggen. De overeenkomst eindigt uiterlijk bij het overlijden.

  • De gift loopt per belastingjaar, dit betekent dat het volledige bedrag van de genoemde gift voor 31 december van dat jaar op onze rekening moet staan om in aanmerking te komen voor belastingaftrekbaarheid.

  Hoe werkt het?

  Het is heel eenvoudig een periodieke schenking in orde te laten maken. Wij helpen je graag.

  1. Download hier de schenkingsovereenkomst  vul hem in en onderteken de overeenkomst. Onze voorkeur gaat uit naar betaling per machtiging, dan hebben zowel jij als wij er geen omkijken meer naar. De machtiging eindigt na de afgesproken periode. Wil je liever jaarlijks een acceptgiro ontvangen dan kan dat natuurlijk ook. 

  2. Stuur het formulier naar:    
     Naar buiten!

     Parkzicht 100

     2317 RH Leiden

  1. Naar buiten! ondertekent en nummert de overeenkomst en stuurt je een ondertekend exemplaar, voorzien van een transactienummer, retour.

  2. Hiermee kun je bij je belastingaangifte het volledige bedrag van jouw schenking aftrekken.

   We maken het doneren met belastingvoordeel graag zo gemakkelijk mogelijk voor je. Heb je vragen over periodiek schenken? Bel ons dan via: 06 – 5114 0482 of stuur een mail naar info@naarbuitenleiden.nl.

   

  Steun als bedrijf of word bedrijfsponsor

  Wij werken graag samen met het bedrijfsleven. Met hulp vanuit de zakelijke markt kunnen we meer projecten realiseren. Ondersteuning van Naar buiten! biedt uw bedrijf de gelegenheid om uw maatschappelijke betrokkenheid en verbondenheid met kinderen en natuur te laten zien én te vergroten.

  Maak hieronder een keuze uit onze pakketten brons, zilver of goud en een eenmalige sponsoring of een relatie van 3 jaar:

  Brons:  €300 per jaar. 

  Als tegenprestatie ontvang je een welkomstgeschenk, nieuwsbrief, een klein artikel in nieuwsbrief en een klein logo op de site. De automatische incasso per jaar is € 363 (€300 excl. 21% BTW).

  Zilver: € 500 per jaar.

  Als tegenprestatie ontvang je Brons + groot logo op de site, 2 raamstickers ‘Bedrijfssupporter Nb! en per jaar een  kortingcode ter waarde van € 50,- voor een event. De automatische incasso per jaar is € 605 (€ 500 excl. 21% BTW).

  Goud: € 750 per jaar.

  Als tegenprestatie ontvang je Zilver + kortingcode ter waarde van € 75,- voor een event. De automatische incasso per jaar is € 907,50 (€ 750 excl. 21% BTW).

  Hoofdsponsor: minimaal €1500 per jaar voor 3 jaar. 

  Als tegenprestatie ontvang je een groot logo op de site, plek op sponsorbord bij een event, logo op alle drukwerk, een keer per jaar 1 dagdeel gratis ruimte op de kinderboerderij Merenwijk (excl. catering). 

  Wil je meer weten over steunen als bedrijf? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel ons op telefoonnummer 06-5114 0482 Of vul het contactformulier in, dan bellen we je terug.


   Word vrijwilliger

   Heb je ook hart voor natuureducatie- en beleving en wil je graag meehelpen?

    We kunnen altijd mensen gebruiken voor specifieke taken, zoals het begeleiden van natuuractiviteiten, helpende handen bij een evenement of werkzaamheden op kantoor. Het is maatwerk. Interesse? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.


     Wil je Naar buiten! ook steunen?